4028 Debrecen, Laktanya u. 8. Tel.: (30) 278-88-44       |       1141 Budapest, XIV.ker. Gvadányi u. 87. ( Nótárius u. sarok, a Rákos patak parton ) mobil: 30/ 321 3901

Nyitólap

Cégünkről

Kapcsolat

Ablakcsere

Árak

Árajánlat

Raktáron

Akciók

Ajtó

Tisza beltéri ajtó

Tisza virtuális b.terem

Furnéros beltéri ajtó

CPL beltéri ajtó

CPL virtuális b.terem

Standard beltéri ajtó

Üvegajtó

Króm csíkos ajtó

Műanyag bejárati ajtó

Biztonsági ajtó

Beltéri tolóajtó

Kültéri tolóajtó

Technikai ajtók

Kilincs

Ablak

Műanyag ablak

Fa ablak

5-6 kamrás műanyag ablakok U=1.0 W/m2K

Aluplast műanyag ablak

Kömmerling műanyag ablak

KBE Select műanyag ablak

Passzívház műanyag ablakok U=0.6 W/m2K

Kömmerling műanyag ablak

Aluplast műanyag ablak

KBE Energy műanyag ablak

Kiegészítők

Redőny

Szúnyogháló

Párkány

Szolgáltatásaink

Ajtócsere

Ablakcsere

Vakolat visszajavítás

Érdemes elolvasni

Hasznos tippek ajtó ablak vásárláshoz

A párásodásról

Ablak kisokos

Mi az MDF?

Miért vegyek magyar terméket?

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolat

Árajánlat

Üzleteink

Debrecen

Budapest

Gyakran keresett termékek

Vákuumfóliás ajtó

Laminált ajtó

Mdf ajtó

Dekor ajtó

Festett ajtó

Galéria

Tisza Ajtó képek és árak

Szélvédőcsere gyorsan, kedvező áron

Ha sérül az autóüveg, akkor ne halogassa, hiszen gyors és szakszerű segítségre van szüksége. Gyorsragasztással röpke 1,5 óra alatt elkészül a szélvédőcsere Budapesti műhelyünkben.
Hogy a szélvédő mielőbb elkészülhessen, hívja a +36 20 990 7161 telefonszámot éjjel-nappal!

Szélvédő, autóüveg. szélvédőcsere

Bruttó-nettó bérkalkulátor

Legyen képben, ha a munkabérét terhelő levonásokról van szó. Amint ellátogat a weboldalunkra és kipróbálja bérkalkulátor programot, máris minden kitisztul bérével kapcsolatban. A programmal egyszerűen és gyorsan megtudhatja, hogy milyen levonások által lesz nettó bér. A nettó bérkalkulátor nem csak kiírja az összeget, hanem listázza is, hogy mi vonódik le, adódik hozzá és mennyi is az pontosan.

bérkalkulátor, nettó bér, nettó bérkalkulátor

Ágyi poloska írtással kapcsolatban keressen bennünket!

Oldalunkon mindent megtalál ágyi poloskával kapcsolatban. Informálódhat, tájékozódhat, sőt, ha bebizonyosodik  a fertőzöttség, akkor az ágyi poloska írtásban is segítünk. Ne várjon sokat, keressen bennünket, mert az élsködő gyorsan szaporodik, csípjük el még az elején. Az ágyi poloska írtás jó, ha szakember segítségével történik, mert nappal elrejtőznek és apró termetük miatt nehéz fellelni őket.  Hívjon bizalommal akár tanácsadás, akár írtás esetén.

ágyi poloska, ágyi poloska írtás

Ha igazán jó  bútorkárpitos keres...

Édesapám már 61 éve foglalkozik kárpitos bútorokkal. Ez az óriási tapasztalat áll a rendelkezésünkre, hiszen az iskola után engem, a fiát is ő oktatott tovább, ezért is dolgozunk mi hagyományos módszerekkel. A bútorkárpitos munka az életünk része, nagyon szeretjük, máskülönben nem tudtunk volna évtizedekig a kedves megrendelőink rendelkezésére állni. Minden kárpitos bútorral foglalkozunk. Keressen fel bennünket a weboldalunkon, majd személyesen is. Biztosan tudunk segíteni!

Bútorkárpitos, kárpitos

Jön a nyár, mehet a medence építés, medence fóliázás

Bár még csak tavasz van, de már ilyenkor érdemes azon gondolkozni, hogy jó lesz nyáron csobbani egyet, főleg ha a saját medencénkben tehetjük ezt meg. Ne halogassa tovább, jöhet a medence építés. Ha pedig már van medencéje, akkor a medence fóliázás lehet aktuális és a medence fedés. Legyen akár új medence építés, vagy medence felújítás,medence fóliázás, keressen minket bizalommal.

Szélvédő, autóüveg. szélvédőcsere

Tartós hejegyenesítés, csakis brasil cacau-val

A hajegyenesítés által megregulázhatjuk a rakoncátlan hajtincseinket, ezáltal ápoltabbnak és rendezettebbnek fog tűnni. A tartós hajegyenesítéssel ezt hosszabb ideig élvezhetjük, nagyjából 3 hónapig tart a hatása. A Brasil Cacau a keratinos hajegyenesítőszer neve, egészségesen fénylővé varázsolja a hajat, kitölti a száraz és roncsolt részeket. 

ágyi poloska, ágyi poloska írtás

Kávégépet keres? Akkor jó helyen jár

Weboldalunkon új és használt kávégép repertoárunkból választhat. Sőt szemes kávét is tudunk kínálni kávégépe mellé. Látogasson el oldalunkra és nézzen szét az automata kávégépeink között. Kávégép márkáink a teljesség igénye nélkül: Saeco kávégép, Siemens, Bosch, AEG, Gaggia, Delonghi , Jura kávégép. Szívesen segítünk a választásban is, de bármilyen kérdése van, keressen bennünket.

Bútorkárpitos, kárpitos

Kandalló

A kandalló a meghitt, kellemes érzés egyik olyan emblematikus megjelenése, amely habár rengeteget formálódott az idők során, juszt is sikerült megtartania funkcióját a házakban. Hiába a napjaink fejlett fűtési szisztémák egész arzenálja, a kellemesen parázsló tűz dallamát és megnyugtató fényét egyik sem tudja létrehozni. A kandallóban lobogó lángok valami módon a kimerült emberek felüdülésének forrása, amely soha sem megy ki a sikkből. Habár korunkban már a kandalló pusztán ritkán történésekkor kizárólagos melegítési forma, javarészt egyes korszerű fűtési struktúra dekoratív kiegészítőjeként tűnik fel, s eme variánsban megint fénykorát élvezi.

 

Mellplasztika

A mellműtétek a szépítő beavatkozások közül valószínűleg az egyik legsűrűbben kívánt operációs eljárás. A mellműtét viszont számos alternatívát hordoz magában, mint például a mellkorrekció, mellnövelés. Korunk fejlett orvosi tudománya szerint eleminek mondható, hogy eme mellműtétek nem csak érzéstelenítéssel zajlanak a orvosok kezei között. Ugyan egyik operáció sem veszélytelen ennek okán mindig behatóan meg kell fontolni, a szakszerűen lebonyolított mellműtét viszonylag könnyen regenerálódik, s alig hagy hátra észrevehető nyomot a testen.

 

Koi ponty

Koi ponty takarmányozása, koi ponty és koi ponty táp széles kínálata. A Japánból származó páratlan szépségű hal, a koi ponty többféle változatát is felfedezheti Nyíregyházán. Koi ponty szaporítása remek eredményekkel, prémium kategóriás koi ponty eledelek széles választékban, eltérő kiszerelésekben, alacsony árakon. Varázsolja kertjét a harmónia szigetévé, díszítse kerti tavát koi pontyokkal, gyönyörködjön ezekben a elképesztő halakban mindennap.

 

Iratszekrény

Bármivel is van jelen a piacon egy vállalkozás, adminisztrálni való mindig keletkezik, mivel ezernyi elszámolással tartoznak mindenfelé. Ezen iratoknak a legtöbbjét évekig szükséges raktározni, s erre a legoptimálisabb módszer egy iratszekrény. Az iratszekrény olyasmi a jelentős iratok elhelyezése szempontjából, mint egy trezor a pénznek. Akár egyezségek, akár céges papírok, akár a hatóságoknak szükséges iratokról van szó, az iratszekrény egyrészt biztonságosan tárolja, másrészről áttekinthetően megtartja, ami kiválóan átláthatóvá és működtethetővé teszi a szervezet ügyeit.

 

Shaggy szőnyeg

Az anyagok a ház kényelmét és hangulatát befolyásoló lakberendezési elemek. Kiemelten jelentős hangsúlyt tudhatnak magukénak a szőnyegek, miután terjedelmes helyet burkolnak és szem előtt vannak, akárhol is terülnek el. ebből kifolyólag preferálják a lakkberendezők a shaggy szőnyeg kellemes jellemzőit. A shaggy szőnyeg nem csupán tünékeny szeszélynek bizonyult a lakberendezés terén, mivel évek óta az egyik legpreferáltabb a textíliák között is. Ez persze könnyen érthetővé válik, ha szem előtt tartjuk a shaggy szőnyeg bolyhosságát, ellenállóságát, változatos méreteit és motívumait. A shaggy szőnyeg tökéletes választás a lakások mellett irodákba is.

 

Cserepeslemez

A tető kialakítás problémája kikerülhetetlenül előtűnik, ha építünk, és ha felújítunk. A cserepeslemez hihetetlen sajátosságainak köszönhetően, egyre népszerűbb az építtetők és rekonstruálók csapatában is. A renoválók azért preferálják a cserepeslemezt, mert nehéz munkát takaríthatnak meg úgy, hogy az elavult tetőre helyezik a cserepeslemezt. Az építkezők ellenben azért kedvelik a cserepeslemezt, mert gyorsan felhelyezhető, pénztárca kímélő és hosszú ellenállóságú. A cserepeslemez lassacskán behálózza a szakmát, köszönhetően kiválóságainak.

 

Vákuumozó gép

Egyre többen igyekeznek elfelejteni a vegyszerek alkalmazását és fordulnak inkább a vákuumozó gép biztosította megőrzési opció felé. Egyértelműen abból következően, hogy milyen jellegű a vákuumozó gép, megőrizhetünk pár napra vagy akár huzamosabb tartamra is. Ugyancsak a vákuumozó gép jellegétől függ, hogy meg tudjuk-e tartani az adott étek nedvességtartalmát. A kamrás vákuumozó gép valószínűleg a legkiválóbb megoldás tartósítás vonatkozásában, ugyanis rendkívül hosszadalmas időszakra és akár pácolt ételeket is megőrizhetünk vele.

 

Injektálás

Injektálás kiváló hatással. Ha a fal szigetelése nem tökéletes, számos baj adódhat a későbbiekben. Ahogy múlik az idő, a ház fala nedvesedni kezdhet, ami kritikus következményekkel járhat, akár egészségkárosodást is eredményezhet. Ilyenkor az egyik legjobb megoldás az injektálással történő utólagos falszigetelés. Az utólagos falszigetelés csúcs módszere az injektálás. Az injektálás során egy speciális géppel juttatjuk be a szigetelőanyagot a házfalba. Az injektálás bármilyen építőanyagból épült falnál használható. Az injektálás biztonságos és tökéletes utólagos falszigetelési mód. Az injektálás további részleteiről érdeklődjön weblapunkon.

 

Fürdőszoba polc

Az összes fürdőszoba tengernyi tubust, pipere holmit bujtat önmagában, melyekre egyértelműen a família összes részének szüksége van. Tehát minden fürdőszobába kell egy akár kettő Fürdőszoba polc. Mint minden egyívású kiegészítőből, fürdőszobai polcból is annyi fajta kapható, ahány fürdő stílus kialakult. Az üveg fürdőszoba polctól a több elemű fürdőszoba polcig bármit választhatunk, hogy tusfürdőinket, fogkeféinket ízlésesen és praktikusan el tudjuk pakolni.

 

Kombinált szauna

Az épségre jelentős figyelmet fordító észak európai lakosok a kezdetek óta kedvelik a szauna előnyeit. A finn szauna közkedvelt a szinte fullasztó melegéről, pont ennek okán lett a finn szauna a férfiak körében elfogadottá. A lányok és a gyerekek gondolataiban ám a finn szauna eltörpül az infraszuna mögött, mivel az utóbbi enyhébb. A família összes szükségletét egy kombi szauna tökéletesen lefedi, hiszen a kombinált szauna a finn szauna és az infra előnyeit ötvözi. A kombinált szauna bónuszként két szauna helyett csak egy szauna helyét foglalja, tehát kombi szauna praktikus is.

 

Kombinált szauna

A külföldi munka pároknak csak részben könnyű, mint egyedül, ám nyilvánvalóan nem lehetetlen. A legtöbben tudják, hogy aligha bírnak huzamosabb ciklust a barátaik nélkül idegen országban eltölteni, ezért afféle lehetőségben is tanácsos töprengeni, mint a külföldi munka pároknak. Párban sokkal könnyebb, még akkor is, ha eltérő pozícióban tudtok dolgozni. A külföldi munka pároknak akkor optimális, ha hasonló fokon ismeri a pár két fele a nélkülözhetetlen nyelvet, ekkor reálisabb a lehetőség, a megegyező beosztásban való alkalmazásra.