4028 Debrecen, Laktanya utca 8. Tel.: 06 30 278 8844       |       1135 Budapest, XIII.ker. Tatai utca. 50. Tel.: 06 30 321 3901

Nyitólap

Cégünkről

Kapcsolat

Ablakcsere

Árak

Árajánlat

Raktáron

Akciók

Ajtó

Tisza beltéri ajtó

Tisza virtuális b.terem

Furnéros beltéri ajtó

CPL beltéri ajtó

CPL virtuális b.terem

Standard beltéri ajtó

Üvegajtó

Króm csíkos ajtó

Műanyag bejárati ajtó

Biztonsági ajtó

Beltéri tolóajtó

Kültéri tolóajtó

Technikai ajtók

Kilincs

Ablak

Műanyag ablak

Fa ablak

5-6 kamrás műanyag ablakok U=1.0 W/m2K

Aluplast műanyag ablak

Kömmerling műanyag ablak

KBE Select műanyag ablak

Passzívház műanyag ablakok U=0.6 W/m2K

Kömmerling műanyag ablak

Aluplast műanyag ablak

KBE Energy műanyag ablak

Kiegészítők

Redőny

Szúnyogháló

Párkány

Szolgáltatásaink

Ajtócsere

Ablakcsere

Vakolat visszajavítás

Érdemes elolvasni

Hasznos tippek ajtó ablak vásárláshoz

A párásodásról

Ablak kisokos

Mi az MDF?

Miért vegyek magyar terméket?

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolat

Árajánlat

Üzleteink

Debrecen

Budapest

Gyakran keresett termékek

Vákuumfóliás ajtó

Laminált ajtó

Mdf ajtó

Dekor ajtó

Festett ajtó

Galéria

Tisza Ajtó képek és árak

Tisza Mdf beltéri ajtó


A tisza ajtó kft megalakulása óta csakis mdf alapanyagú ajtók gyártásával lett ország szerte ismert és elismert. Az általunk gyártott Tisza beltéri ajtók alapanyaga az MDF. Maga az Mdf lap nagy keménységű finom farostokból és nagy szilárdságú kötőanyagból préseléssel létrehozott faipari anyag. Az Mdf ajtók előnye , hogy nagy pontossággal feldolgozhatóak, számtalan mintával marhatóak, vetemedésre nem hajlamosak.

A tok és az ajtólap ezekből a kemény, precízen feldolgozható anyagokból készülnek Az MDF ajtókat mindig helyszíni felmérés vagy megadott méretek alapján gyártjuk, felár nélkül. A belső ajtók toló és csuklós, kétszárnyú, oldalvilágítós, felülvilágítós változatokban is rendelhetőek.
Utólag beépíthető MDF ajtóink előnye, hogy az építkezés utolsó fázisában is be lehet őket szerelni, ezáltal nem rongálódnak. Az ajtólapok vetemedésre nem hajlamosak. Az MDF ajtókból 106 fajta minta választható, illetve egyedi igényeket is kielégítünk. Felületkezelésük festéssel, vagy vákumfóliázással történhet.

 

A mintákat a  menüpont alatt megtekintheti.

 

                       

 

Az ajtókat felületkezelésük alapján 2 kategóriába soroljuk:

 

Festett Mdf beltéri ajtó

A festett belső MDF ajtók bútor minőségű felülettel rendelkeznek. UV állóak, nem sárgulnak és újrafestést sem igényelnek a későbbiekben.

A RAL színskála minden színében rendelhetőek.

 

Laminált Mdf beltéri ajtó

A laminált beltéri MDF ajtók bevonata 0,4 mm-es műanyag fólia. Rendkívül erős és időtálló anyag, csaknem 50 fajta fa felületből választhat.

Dió, juhar, calvados, wenge, körte, bükk, tölgy és további sok gyönyörű felület.

 

 

    

 

Így készül a Tisza Mdf Ajtó

 

Tisza Mdf ajtók - Műszaki adatok

Utólag beépíthető belső ajtóinkat teljes egészében MDF-ből készítjük. Az ajtólapok belső szerkezete nem fenyőváz , a belső ktöltése pedig nem papírrács ezért vetemedésre egyáltalán nem hajlamosak. A felületképzésük történhet vákumfóliázással vagy festéssel. A festett belső ajtó bútor minőségű felülettel rendelkezik. UV álló, nem sárgul, utólagos felületkezelést festést a későbbiekben sem igényel, és a RAL színskála minden színe választható.

A laminált belső ajtó bevonata egy 0,4 mm-es műanyag fólia. A laminálás során felhevített fólia teljes egészében felveszi a beltéri ajtó alakját illetve mintáját és a művelet végeztével visszahűlve rendkívül kemény felületet produkál.A laminált felületek közzül a legerősebbet és a leg vastagabbat. Közel 50-féle laminált fafelület választható amiben mindenki megtalálja az ízlésének leginkább megfelelőt. Mindkét felületű belső ajtó bírja a párás környezetet valamint a nedves tisztítást.

Viznek jobban kitett helyiségben mint például fürdőszoba, nagy biztonsággal alkalmazhatóak.
A beltéri ajtókat minden esetben helyszíni felmérés, vagy megadott méretek alapján méretre gyártjuk legyen az bármekkora méret, vagy bármilyen kialakítás. A minél praktikusabb helykihasználás érdekében kialakítható csuklós vagy toló verzióban is. Beltéri kétszárnyú ajtók lehetnek szimmetrikusak, vagy asszimmetrikusak, kombinálhatóak felül és oldalvilágítóval.

 

jobbos
egyszárnyú

jobbos
kétszárnyú

balos
egyszárnyú

balos
kétszárnyú

 

Az ajtólap teljes egészében MDF-ből készül, 30mm-es falcolt MDF váz, két oldalán 6-6 mm-es MDF borítással, így adódik össze a 42 mm-es ajtólap vastagság. A festett illetve laminált felületű belső ajtó esetében is ugyanazzal az eljárással készül a lap, egy különbség kivételével; míg a laminált ajtó alapáron tartalmazza a styrofoam kitöltést, addig a festett ajtó nem ezekbe extraként igényelhető. A styrofoam egy nagy keménységű, lépésálló hő és hangszigetelő anyag. Ezen anyagnak köszönhetően a beltéri ajtónál a hang és hőszigetelő képesség nagy mértéken növelhető.

A beltéri ajtó minta marását CNC marógéppel végezzük, ami garancia bármilyen összetett minta alakjának és mélységének egyenletes bemarására. Az ajtólap tartalmazza a zárat, valamint a 3 pántot.

 

MDF, távtartós

styrofoam

 

A beltéri ajtó tokja utólag beépíthető a laphoz hasonlóan, szintén teljes egészében MDF-ből készül. A helyszíni felmérés során mért vagy a megrendelőtől kapott méretek alapján gyártjuk az ajtólappal együtt. A tokszerkezet bármilyen falvastagságához rendelhető így a panellakások 4,5-5 cm falához és a teherhordó 32-48 cm vasag főfalakhoz is. A plusz 2 cm-es állíthatóság lehetővé teszi, hogy a fal vastagságában előforduló hibákat esztétikailag korrigálni tudja. Az beltéri ajtó vagy belső ajtó tokja tartalmazza a zár fogadó lemezt, cserélhető gumitömítést, valamint a 3 db táskás pántot. A szegélylécek széle többféle kialakítással rendelhető.

 

Tisza ajtó méret elnevezések

Utólag szerelhető, állítható tok