4028 Debrecen, Laktanya utca 8. Tel.: 06 30 278 8844       |       1135 Budapest, XIII.ker. Tatai utca. 50. Tel.: 06 30 321 3901

Nyitólap

Cégünkről

Kapcsolat

Ablakcsere

Árak

Árajánlat

Raktáron

Akciók

Ajtó

Tisza beltéri ajtó

Tisza virtuális b.terem

Furnéros beltéri ajtó

CPL beltéri ajtó

CPL virtuális b.terem

Standard beltéri ajtó

Üvegajtó

Króm csíkos ajtó

Műanyag bejárati ajtó

Biztonsági ajtó

Beltéri tolóajtó

Kültéri tolóajtó

Technikai ajtók

Kilincs

Ablak

Műanyag ablak

Fa ablak

5-6 kamrás műanyag ablakok U=1.0 W/m2K

Aluplast műanyag ablak

Kömmerling műanyag ablak

KBE Select műanyag ablak

Passzívház műanyag ablakok U=0.6 W/m2K

Kömmerling műanyag ablak

Aluplast műanyag ablak

KBE Energy műanyag ablak

Kiegészítők

Redőny

Szúnyogháló

Párkány

Szolgáltatásaink

Ajtócsere

Ablakcsere

Vakolat visszajavítás

Érdemes elolvasni

Hasznos tippek ajtó ablak vásárláshoz

A párásodásról

Ablak kisokos

Mi az MDF?

Miért vegyek magyar terméket?

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolat

Árajánlat

Üzleteink

Debrecen

Budapest

Gyakran keresett termékek

Vákuumfóliás ajtó

Laminált ajtó

Mdf ajtó

Dekor ajtó

Festett ajtó

Galéria

Tisza Ajtó képek és árak

Hasznos tippek ajtó ablak vásárláshoz


 

Áruljon el minél többet igényeiről...

Áruljon el minél több információt a keresett ajtóról vagy ablakról kollegánknak az Ön által fontosnak tartott tulajdonságokat illetően. A felület, a kialakítás, egyéb műszaki paraméterek, pontos mennyiség megadása, a beépítés helyének ismertetése, a szükséges határidők meghatározása. Ez abban segít, hogy az ajánlat valóban az Ön igényei szerint készüljön el.

 

Jól kérje és jól nézze át árajánlatát...

A különböző cégektől kérjen azonos műszaki tartalommal és mennyiségekkel árajánlatot! Minden bizonnyal így is lesznek eltérések, de így a legkönnyebb elvégezni az összehasonlítást. Ne fogadjon el egyösszegű ajánlatot, ragaszkodjon a részletezéshez és ott is nézze meg, hogy a darabszámok és az egyéb paraméterek megegyeznek e. Nyugodtan kérjen további információt azokra a tételekre, melyek az Ön számára nem értelmezhetőek, ismeretlen kifejezést tartalmaznak
Az ár nagyon fontos ezért alaposan nézze meg, hogy minden árajánlattevő ugyan arra a mennyiségre és kialakításra adta meg az árat. A tudatos vevő a felmerülő lehetőségek közül a legkedvezőbb ár-érték arányt választja.

 

Ismerjük meg miből választhatunk...

Ajánlatkérés, ill. vásárlás előtt érdemes körülnézni a kereskedő weboldalán. Ha pedig megfelelőnek találja a terméket és az árakat mindenképpen látogasson el a kereskedő bemutatótermébe. Ne foglalkozzon szép weboldalal és vonzó szórólapokkal de üzlettel nem rendelkező „kereskedőkkel”. Esetleges probléma vagy garancia esetén ezeket a „kereskedőket” lehetetlen megtalálni. Ha található Gy.I.K.- menüpont (Gyakran Ismételt Kérdések), ne sajnálja az időt az elolvasására, sok hasznos információt szerezhet a megismerni kívánt témáról.

 

Internetes vásárlás...

Egyre több kereskedelmi területen alkalmazzák az internetes értékesítés. Így a nyílászárók terén is. Az ajtó ablak rendelés azért egy kicsit összetettebb feladat, szakértői segítség nélkül nehezen valósítható meg. Mégis nagy a szerepe az internetnek, hiszen oldalak tízezrein olvashatunk a témáról és ezáltal felkészülten kerülhetünk kapcsolatba az értékesítő hellyekkel.

 

Ki építse be a nyílászáróinkat...

Az ajtó és ablak olyan építőanyag, melynek beépítését ugyanolyan gondossággal kell végezni, mint a kiválasztását. Ha lehet kereskedő által ajánlott beépítő csapatot bízzuk meg a munkával, hiszen így probléma esetén elmaradnak az egymásra mutogatások. Ezzel elejét vehetjük az esetleges vitáknak és a garanciális kötelezettség elhárításának.

 

Vegyük át az elvégzett munkát...

A megrendelő legyen ott az ajánlatkérésnél, a megrendelésnél, a felmérésnél, hogy az ott megbeszélt részletek (nyitásirányok, szegőzés párkány, stb.) a megrendelő elképzelése szerint kerüljenek rögzítésre.
A beépítési folyamat végén vegye át a munkát! Ne bízza másra, ne sajnálja az időt, próbálja ki az új nyílászáróját!Ekkor bármilyen apró problémát gyorsan lehet korrigálni. Ellenőrizze a beépítés minőségét, a nyílászárók sérülésmentességét, hiszen egy kívülről karcos üveg, egy repedt anyag utólagos reklamációja nehezen érvényesíthető.